5 امتیاز از 4 نظر

روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه
قیمت : 70,000 تومان
توضیحات
ویژگی ها
مواد تشکیل دهنده
طریقه مصرف
محصولات مکمل
محصولات پیشنهادی
نقد و بررسی ها
توضیحات

روغن سیاه دانه اکسیری فوق العاده برای پوست و مو است که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد آن را می شناسند. سیاه دانه باعث کاهش التهابات درونی بدن و مشکلات پوستی می شود. سالیان سال است که روغن سیاه دانه مورد توجه عموم مردم قرار گرفته و از آن در درمان های پوست و مو خود استفاده می کنند. در ادامه به خواص روغن سیاه دانه و روش مصرف آن برای پوست و مو و همچنین تسکین درد زانو و عضلات می پردازیم.

روغن سیاه دانه چیست؟

روغن سیاه دانه هزاران سال است که کاربردهای زیادی دارد از جمله کاربردهای این روغن می توان به خاصیت دارویی و خوراکی آن اشاره کرد. همچنین امروزه از این روغن در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می کنند . این روغن دارای خواص و ترکیباتی می باشد که برای تسکین درد و کاهش التهابات نیز تاثیر گذار است. همچنین از این روغن برای تقویت مو نیز استفاده می شود.

گیاه سیاه دانه یکی از شناخته شده ترین گیاهان دارویی می باشد. سیاه دانه گیاهی است که یک سال از ایجاد تا تولید دانه زمان بر خواهد بود. از سیاه دانه با نام های دیگری مثل شونیز، سنوخسیاه و کمون هندی و ...یاد می شود. در ایران سیاه دانه را بیشتر می توان در اصفهان و اراک پیدا کرد که به صورت خودرو می روید. دانه سیاه دانه از مهم ترین قسمت های این گیاه است و بیشترین استفاده دارویی از دانه این گیاه صورت می گیرد. این گیاه بومی جنوب غربی آسیا می باشد.

روش تولید روغن سیاه دانه اصل سزامول:

روغن سیاه دانه خالص سزامول کاملا طبیعی می باشد. روغن سیاه دانه سزامول با روش پرس سرد استخراج می شود، روش استخراج تاثیر مستقیمی بر خواص روغن دارد. در روش پرس سرد به دلیل استفاده از دماهای پایین هیچ آسیبی  به ترکیبات موثر روغن وارد نمی شود و این روغن دارای کیفیت بالایی است و کاملا طبیعی می باشد.

خواص روغن سیاه دانه برای پوست و مو:

روغن خالص سیاه دانه یکی از بهترین روغن هایی است که سرشار از خواص برای سلامتی پوست، مو  می باشد. در ادامه به برخی از خواص روغن سیاه دانه می پردازیم:

سیاه دانه برای کمک به درمان عارضه های پوستی:

روغن سیاه دانه یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است  و خواص ضد التهابی دارد. خواص روغن سیاه دانه  در پیشگیری و از بین بردن بیماری های پوستی همچون آکنه، پسوریازیس، اگزما، و خشکی های شدید پوستی موثر است.

استفاده از روغن سیاه دانه برای رفع التهابات پوست سر

روغن سیاه دانه برای درمان پسیوریازیس

رفع لکه های پوستی با روغن سیاه دانه

 

روغن سیاه دانه برای مو:

روغن سیاه دانه برای تقویت رشد مو:

این روغن طبیعی باعث تقویت ریشه مو می شود وبرای سلامت پوست سر و جلوگیری از هرگونه عفونت و باکتری برای پوست سر تاثیر گذار است. روغن سیاه دانه اصل برای تقویت ریشه موها، پر پشت شدن موها و سلامت ساقه مو تاثیر بسزایی دارد.

پیشگیری از مو خوره و ترمیم موهای آسیب دیده با روغن سیاه دانه:

اسید های چرب موجود در روغن سیاه دانه به دلیل خواصی که دارد از دو شاخه شدن مو خوره وشکستگی مو جلوگیری می کند همچنین به دلیل داشتن مقدار زیادی تیموکینون یک آنتی هستامین بسیار قوی محسوب می شود. همچنین در ترمیم موهای آسیب دیده و نازک شده در اثر عوامل محیطی، رنگ، و گرمای زیاد به مو (سشوآر، اتومو) موثر است.

خواص روغن سیاه دانه خالص به منظور تقویت ریشه و جلوگیری از ریزش

خواص روغن سیاه دانه خالص به منظور تقویت ساقه و سلامت مو

روغن سیاه دانه یک راهکار موثر برای جلوگیری از سفید شدن مو ها

 

خواص روغن سیاه دانه برای دردهای مفصلی، استخوانی و عضلانی

تسکین دهنده دردهای مفصلی و استخوانی و عضلانی

تقویت کننده و کاهش التهاب عضلات با افزایش گردش خون توسط ماساژتراپی با روغن سیاهدانه

ترمیم زخم ها با روغن سیاهدانه

 

روش استفاده از روغن سیاه دانه:

روش مصرف روغن سیاه دانه برای مو:

چند قطره از روغن سیاه دانه را به ریشه مو زده بعد از نیم ساعت موها را شسته و خشک کنید. استفاده مرتب از این روغن برای ریشه موها و همچنین ترمیم ساقه موها تاثیری شگفت انگیز دارد.

طریقه مصرف روغن سیاه دانه برای پوست:

نقطه مورد نظر پوست را با آب گرم شسته و کاملا پاکسازی نمایید سپس چند قطره از روغن را با روغنهای حامل مثل بادام شیرین و هسته انگور و زیتون و کنجد به نسبت یک به ده مخلوط شود و سپس بر روی پوست ریخته و با دست به صورت دورانی ماساژ دهید.

توجه داشته باشید استفاده از روغن سیاه دانه خالص موجب سوزش پوست میشود.

روش استفاده از روغن سیاهدانه برای درد زانو و عضلات:

زانو یا عضله مورد نظر را به مدت 10 دقیقه زیر آب گرم قرار دهید یا در آب گرم بگذارید و با دست ماساژ دهید سپس آن را خشک نمایید و چند قطره روغن سیاه دانه بر روی آن بریزید تا کاملا چرب شود و سپس به مدت 5 دقیقه آن را خوب ماساژ دهید تا به خورد پوست برود.

 

مروری بر فواید روغن سیاه دانه:

روغن سیاه دانه خواص ترمیم و شادابی  موها را نیز داراست که باعث نرمی و لطافت و شفافیت موها می شود. روغن سیاه دانه برای فصل سرد سال که خشکی پوست و مو بیشتر می شود بهترین نتیجه را می دهد.  علاوه بر آن این روغن به درمان و تسکین خشکی های شدید پوستی و ترمیم جراحات کمک می کند. همچنین از فواید روغن سیاه دانه می توان به درمان بیماری های پوستی مانند اگزما، پسوریازیس و آکنه و .. اشاره کرد البته به خاطر داشته باشید که در مصرف آن حتما با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

مواد تشکیل دهنده
 
طریقه مصرف
 

به این محصولات هم یه نگاهی بنداز احتمالا به دردت میخوره

نقد و بررسی ها
Fatemeh Akbari 376 روز پیش

یکی از بهترین روغن هاست که هم برای پوست وهم مو بسیار کاربردیه😍

سلطانلو 376 روز پیش

مهسا سلطانلو 376 روز پیش

بارگزاری بیشتر
با ثبت نظر خود ما را در ارائه خدمات بهتر یاری کنید
  • امتیاز